Marc Wirix  uit Neeroeteren, is de uitbater,van cafetaria Den Aftrap. In navolging van zijn ouders, die vroeger met succes het oude cafetaria uitbaatten, heeft Marc zijn droom waar gemaakt

Enkele jaren terug stelde hij zich kandidaat als uitbater bij de stad. Met een duidelijke visie en concept, wist hij het bestuur van AGBS te overtuigen.

2 september 2013 werd het cafetaria officieel geopend. Het werd meer dan een ontmoetingsplaats voor sporters. Cafetaria den Aftrap is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, groot en klein ; zowel voor sporters als inwoners van Neeroeteren en klanten ver buiten Neeroeteren.

Cafetaria Den Aftrap is een officieel fietscafé en vele fietsers en wandelaars vinden hun weg naar Den Aftrap.

Gezinnen vinden hun draai in het cafetaria , omdat er gedacht is aan de kinderen. Hun ouders kunnen in alle rust eten en drinken en ondertussen spelen de kinderen binnen in de speelhoek of buiten in de omheinde speeltuin.

Sinds maart 2014 is de keuken geopend. Marc werkte 15 jaar geleden als kok in een restaurant in Duitsland en staat nu weer terug achter het fornuis. Hij kiest voor een eerlijke keuken en werkt met verse produkten. Het motto : op is op !

Een grote troef is zeker de uitgebreide bierkaart, voor ieder wat wils. De kaart wordt geregeld aangevuld met nieuwe bieren.

En koffie en vlaai  ? Voor 4,00 euro ? De moeite waard !

We nodigen jullie allen uit een kijkje te nemen in ons cafetaria. Jullie worden met open armen ontvangen door Marc en de rest van het team !